Přidejte se k podnikům, které svým hostům chtějí dopřát jedinečné horalské pivo bez pasterizace a filtrování. Čepujte Trautenberka ve třech stupních.
Pivo Trautenberk vzniklo díky vychytané receptuře a citlivé péči zkušených sládků. Tajemstvím úspěchu je kombinace žateckého chmelu, krkonošské vody a kvalitních sladů.
Vlastníte restauraci? Víme, které pivo čepovat!
Pivo horalů ve všech stupních je jako dělané k české klasice. Skvěle ho však zkombinujete i s mezinárodními kuchyněmi.
Trautenberk 11
Spodně kvašený ležák Trautenberk světlá jedenáctka vyniká jemnou vůní chmelu a vysokým řízem. Jeho chuť se výborně snoubí s lososem, tuňákem a dalšími mořskými rybami. Zajímavý kontrast nabízí toto hořké pivo se sladkými omáčkami.
Trautenberk 13
Trautenberk polotmavá třináctka obsahuje karamelový slad, který mu dodává plnou chuť a krásnou červenou barvu. Hodí se k rajčatovým omáčkám, zeleným bylinkám, ale také pečeným žebrům a paštikám.
Trautenberk 14
Pivo Trautenberk APA čtrnáctka je sytě zlaté pivo vyrobené ze tří sladů s kombinací čtyř amerických chmelů. Jeho hořkost znamenitě kontrastuje s kořeněnými a uzenými pokrmy. Dobře se s ním zapíjí sýry s ušlechtilou plísní, hovězí tatarák i burgery.
Poptejte možnost spolupráce přes formulář, napište nám e-mail nebo zavolejte.
Kontaktní formulář